Et år i 10. klasse skal bare lykkes…

Tiden flyver afsted, og der er meget at nå: Man skal lære en ny klasse at kende, hænge i fagligt, få nye venner, få styr på fremtiden, opnå personlige kompetencer….  Derfor lægges der i vores 10. klasse meget vægt på at få en forrygende start på året. Allerede inden sommerferien mødtes klassen til en introdag, hvor man lige fik hilst på hinanden og lavet aftaler om fælles facebookgruppe, opstarten i august osv.

Efter introdagen var eleverne klar til at starte skoleåret med nogle spændende og sjove temadage med teambuilding på programmet. I første uge tog klassen også på introtur, som bød på mange skægge og interessante udfordringer med både nye og gamle skolekammerater.

I undervisningen har eleverne taget fat på de faglige emner med stort engagement, og de har også nået at blive klogere på deres egne læringsstile og roller i gruppearbejde.

Klassen må siges at være kommet rigtig godt fra start, og lærere og elever glæder sig til et godt år i 10.A!