Yesterday… på rejsegrammofonen

5. B arbejder i øjeblikket med forfatteren Kim Fupz Aakeson og har blandandet læst nogle af hans barndomserindringer om Beatles-musik, som han spillede på sin rejsegrammofon. Men hvem var Beatles, og hvad er en rejsegrammofon? Det spørgsmål kunne Philip fra klassen heldigvis være med til at besvare. Han fik nemlig lov til at låne sin fars rejsegrammofon med i skole en dag i sidste uge, så klassen kunne begynde dagen med beatmusik og rockhistorie.  

5.A kom på besøg for at se de gamle singleplader og grammofonen, og Philip var også på besøg hos 1. A, da de havde musiktime. Her spillede han spillede lidt musik for dem og fortalte om Beatles. Peter Hugger kiggede også ind forbi musiklokalet, for han er ligesom mange andre Beatles-fan. 

Dejlig oplevelse at få bragt lidt gammeldags teknik ind i skolehverdagen, men også at få genopfrisket Beatlesmelodierne!