Jubilarer kunne fejre i alt 40 år på Realen

På Skanderborg Realskole betyder august ikke kun fejring af et nyt skoleår, der venter og skolens fødselsdag den 28. august, men ofte også fejring af jubilarer blandt medarbejderne. I år kunne skolen sige til lykke til Jakob Karlsen, Lærke Dygaard og Saleha Østergaard (t.h).

Jakob Karlsen har været lærer på skolen i 20 år og underviser hovedsageligt i naturfagene biologi, fysik/kemi og matematik. Derudover er han klasselærer i 6. A og har i flere år også været teamlærer i 10. klasse. Desuden har han også startet skolens valghold i mountainbike.

Lærke Dygaard kunne fejre 10-års jubilæum og har i alle årene undervist i dansk og været støttelærer i Ressourcecentret, hvor hun sidste år blev afdelingsleder. De seneste syv år har hun desuden været AKT-vejleder på skolen og er i dag også med i SSP-netværket. Derudover står hun bag skolens skilsmissegruppe, som hun startede for knap syv år siden.

Saleha Østergaard kom til Skanderborg Realskole for 10 år, da hun flyttede til byen efter at have undervist på en privatskole i Frederikshavn. Hun blev lærer for 20 år siden fra Haderslev Statsseminarium med linjefag i dansk og engelsk. Udover at undervise i sine linjefag primært i afdeling 1 er hun støttelærer i Ressourcecentret i de to fag.