Alle børn cykler – også 2. A…

… og i fredags fik eleverne alle sammen en ny cykel. 2. A vandt nemlig hovedpræmien i Alle Børn Cykler, der er arrangeret af Cyklistforbundet og Trygfonden.

Kampagnen løber hvert år et par uger i september for at inspirere børn til at cykle mere i hverdagen og få skoler og forældre til at bakke op om børnene. Hver dag kan børnene optjene point ved at cykle og dobble op, hvis de kører med cykelhjelm.

Det vidste eleverne fra 2. A alt om, men hvad de ikke vidste, var, at de havde vundet hovedpræmien i kampagnen. Så da trafiklærer Jens Hvalsøe og klasselærer Anne Bach tog klassen med ud i skolegården, troede klassen, at det var, fordi de skulle fortælle om det cykelprojekt, som de havde arbejdet med i Dansk og Billedkunst – og heldigvis afslørede de ventende journalister og fotografer fra TV2, Jyllands-Posten og Uge-Bladet ikke noget, før kampagneleder i Cyklistforbundet, Lasse Skou Hauschildt, trådte frem og fortalte eleverne, at de havde vundet årets hovedpræmie:
En helt ny cykel fra SCO!

Derefter ville jublen ingen ende tage, og fredag den 5. oktober 2018 vil nok blive husket som en ganske særlig dag!

Læs artikel i Uge-Bladet Skanderborg her

Se indslaget fra TV2 Østjylland her

I alt 116.084 elever fra skoler over hele landet deltog i 2018-kampagnen, der havde ‘To hjul – masser af eventyr’ som tema. På Skanderborg Realskole deltog 13 klasser fra 1. til 10. klasse i kampagnen.