…Jeg kan godt li’ efterår!

… lød det, da skolens elever samledes i hallen for at ønske hinanden en god efterårsferie efter en sjov og aktiv motionsdag med varme, blå himmel og solskinsvejr.

Eleverne i Afdeling 1 havde som altid været en tur i skoven, hvor eleverne løb runder på stierne. Efter hver runde kunne de sætte en lille træpind i et pindsvin, og på den måde fik man talt op, at eleverne alt i alt løb 2.457 km i løbet af formiddagen. Det svarer til, at de løb til Paris og tilbage igen – ganske godt gået!

Eleverne i 7.-10. klasse blev på skolens område, hvor 9. A og 9. B havde arrangeret en sjov og anderledes motionsdag, hvor alle kunne være med – men da dagens point blev samlet sammen, viste det sig alligevel, at det var 8. B, som løb med sejren.

Herunder kan billeder fra aktiviteterne i Afdeling 1 i skoven og fra Afdeling 2’s motionsdag på skolen: